ЕНЧО ЕНЧЕВ - ЕТЕ - гр. Долна Оряховица
производител на парково и градинско обзавеждане
ЕНЧО ЕНЧЕВ - ЕТЕ
  • Име на компанията: ЕНЧО ЕНЧЕВ - ЕТЕ
  • Населено място: гр. Долна Оряховица
  • Адрес: ул. Димитър Благоев 25
  • Телефон: 061732272
  • Телефон: 0886329211
  • Уебсайт: http://www.etebg.net/
  • е-mail: ete_enchev@yahoo.com
  • SEO ключови думи: матални пейки, маси за открито, стойки за чадъри, маси за табла, бетонни саксии, бетонни тенис маси

"Енчо Енчев – ЕТЕ" ЕООД е наложила се на пазара фирма за производство на градинска и паркова мебел включваща голямо разнообразие от бетонни и метални пейки, маси за открито, чешми, бетонни саксии, кашпи, кошчета за отпадъци, бетонни тенис маси, стойки за чадъри, пътни ограничители и бетонни маси за игра на шах, табла и дама.

Продуктите ни намират широко приложение в обзавеждането на градски паркове, междублокови пространства, детски градини, площадки за игра, хотели, обществени басейни, паркинг места и много други.

Независимо от планираното предназначение, при нас ще откриете необходимата мебел, която напълно подхожда на ландшафта и вашето усещане за красота, качество и комфорт.

Всички пейки, произведени от нас, спазват три основни критерия - следват линията на тялото за удобно сядане, изработени са от висококачествени материали за максимална издръжливост при всички метереологични условия и са с уникален дизайн подходящ за всеки вкус. Тези три критерия се превърнаха в наше мото - КРАСОТА, КАЧЕСТВО и КОМФОРТ.

Стремежът ни към качество бе оценен на Националната изложба за цветя с международно участие ФЛОРА БУРГАС, където многократно сме отличени за най-добро българско участие в категория градинска и паркова мебел.Всички бетонни елементи от мита и шлайфана мозайка са подсилени с арматура и фибри. Металните елементи се поцинковат и прахово боядисват за предпазване от корозия и запазване на естетичен външен вид за максимално дълго време.Не сме пропуснали и възможност за анкериране към земя – опция, която бихте могли да намерите в техническата спецификация на всеки конкретен продукт.

Дали вашият избор ще бъдат бетонни, метални или чугунени: пейки, кошове за отпадъци, маси, чешми, кашпи, стойки за чадъри, пътни ограничители, маси за тенис, зависи от местоположението, което ще заемат и тяхното предназначение в конкретния случай.

Ние можем да ви ги доставим и монтираме навсякъде в страната с предварително договорена оферта.