АЛМОНД - Русе
търговия с техника за следжътвена обработка на зърно и семена и за сортиране на плодове и зеленчуци
АЛМОНД
  • Име на компанията: АЛМОНД
  • Населено място: Русе
  • Адрес: бул. Цар Фердинанд 6
  • Телефон: 082822064
  • Телефон: 0888231052
  • Уебсайт: http://www.almondbg.eu/
  • е-mail: ivd.almond@gmail.com
  • SEO ключови думи: земеделска техника в Русе, Алмонд Русе, линия за сортиране на плодове в Русе, техника за зърно Русе

"АЛМОНД" e първата фирма в България, която внася и предлага на земеделските производители мобилни рециркулационни зърносушилни с универсално предназначение. Дейността на фирмата обхваща изцяло техниката за следжътвена обработка на зърно и семена в различните технологични и технически аспекти на всички процеси.

Другият важен приоритет на фирмата е техниката за сортиране на плодове и зеленчуци в нейното многообразие и актуалност на използваните методи.

“АЛМОНД” е фирмата, която първа в България започна да внася и да предлага на земеделските производители мобилни и стационарни рециркулационни зърносушилни с универсално предназначение. Зърносушилните се произвеждат от фирма “PEDROTTI”, Италия. От 1992 година ”АЛМОНД” е изключителен представител на “PEDROTTI” за България.
От 2000 година фирмата разшири своята дейност и обхвана всички процеси на следжътвената обработка на зърно и семена, предлагайки техниката на “CIMBRIA HEID”, Австрия на българския пазар. От 2007 година “АЛМОНД” предлага и техниката за сортиране по размер и по цвят на плодове (вкл. череши) и зеленчуци на световно известната фирма VAN WAMEL, Холандия.

Фирма “АЛМОНД” предлага на българските земеделски производители нова, висококачествена техника, произведена от западно европейски фирми с традиции, дългогодишна история и висок международен рейтинг. Това гарантира на земеделските производители спокойствие и сигурност за съответните производствени процеси, както и за качеството и количеството на произвежданите от тях продукти, търсени на взискателните местни и международни пазари. Машините се предлагат след задълбочен анализ на практически получените резултати от тяхната експлоатация в реални условия. Цялата дейност на фирмата е подчинена на коректността и професионалната интелигентност.

Фирмата е винаги на разположение на всеки който има интерес към предлаганата техника за да получи изчерпателна и професионална информация и да бъде консултиран и обслужен съобразно неговите интереси и потребности в областта на земеделската техника.