ВАКПАК МЕДИКАЛ - гр. София
търговия с фолио и машини за вакуумна опаковка, електронни везни, термоетикети
ВАКПАК МЕДИКАЛ
  • Име на компанията: ВАКПАК МЕДИКАЛ
  • Населено място: гр. София
  • Адрес: бул. Илиянци 123, офис 204
  • Телефон: 028310100
  • Телефон: 0888888446
  • Уебсайт: http://www.vacpack.net
  • е-mail: sofia@vacpack.net
  • SEO ключови думи: вакуумно опаковане, вакуумни опаковки, машини за вакуумно опаковане, електронни везни, термоетикети

Фирма ВАКПАК МЕДИКАЛ ООД е създадена с основната идея, да предлага всичко необходимо за вакуумното опаковане. Голямото предизвикателство пред нашия млад динамичен екип е да задоволи специфичните потребности на всеки клиент, в съответствие с модерните изисквания към вакуумната опаковка за трайност, естетичен външен вид, строги хигиенни изисквания, намаляване на загубите в теглото и подобряване търговския вид на продукта. Нашата амбиция е насочена към прокарване в България на новите иновационни решения, определящи тенденциите в развитието на вакуумното опаковане в ЕС и САЩ. 

Сътрудничеството с водещи в своя бранш фирми като финландския концерн WIPAK, AL.MA. S.r.l. - Италия, HFE vacuum systems - Холандия, Convenience Food Systems - Германия, е изключително полезно при осъществяване на нелеката задача за утвърждаване в България на европейските норми и изисквания към производството и опаковането на хранителни продукти, медицински изделия и инструменти, без което е немислимо интегрирането на нашата страна в ЕС. 

Предлаганите стоки и консумативи от "Вакпак Медикал" ООД са насочени към производители и търговци от различни браншове. Те намират приложение при вакуумирането на месо, пилета, трайни и малотрайни колбаси и деликатеси, сирене, кашкавал, риби, ядки, кафе, подправки, зеленчуци, супи, полуфабрикати и други. Освен в хранително-вкусовия бранш, вакуумното опаковане все по-широко навлиза и в други отрасли на промишлeността - за опаковане на машинни части и детайли, електронни платки и чипове и т.н. Предлаганите от фирмата медицински опаковъчни материали (ролки, пликове, хартия) за всички методи на стерилилизация (с пара, ЕО, FO, гама лъчи и плазма), химически процесни индикатори и индикаторни ленти търговска маркa STERIKING,  са от най-високо качество и отговарят на всички международни изисквания. 

Отчитайки сложността и спецификата на проблемите пред които е изправен българският производител, фирма ВАКПАК МЕДИКАЛ се стреми да предложи оптимални решения на своите клиенти.